این تاپینگ مدل آکواریومی بوده و به صورت U شکل طراحی و ساخته شده در واقع شیشه ی جلوی این تاپینگ به صورت خمیده است؛ 3 طرف این دستگاه نمای شیشه و پشت دستگاه نیز درب ریلی شکلی وجود دارد که می توانید به راحتی آن را باز و بسته کرده و برای مشتریان انواع بستنی مورد نظرشان را داخل ظرف قرار دهید. نمای شیشه ای به مشتری این امکان را می دهد تا بتواند طعم و رنگ دلخواه بستنی را به راحتی انتخاب و سفارش دهد.
یخچال بستنی 8 لگن
در ساخت این دستگاه از استیل 430 ورق 50 استفاده شده و از دیگر ویژگی های آن وجود یک میز 10 سانتی متری در پشت دستگاه است به طوری که می توانید به عنوان فروشنده ظروف بستنی را به جهت دورچین و تزئین بر روی آن بخش قرار دهید.
یخچال پرده هوا هایپر کوروش
همانطور که می دانید یخچال های پرده هوا در حقیقت یخچال هایی هستند که بدون درب تولید شده و وجود فن های کابین و مکش هوا از طریق فن ها و خروج هوای سرد بعد از خنک سازی توسط اواپراتور برودت و سرمای کافی را تامین می کند. یخچال پرده هوا هایپر کوروش مانند دیگر یخچال های پرده هوا با 4 یا 5 طبقه ساخته می شود و برودت و سرمای آن مناسب نگهداری انواع لبنیات، نوشیدنی و مواد خوراکی است که نیاز به سرمای یخچالی دارد.
این یخچال به صورت مکعبی طراحی و تولید شده و نمای آن ورق یخچالی سفید رنگ است؛ از دیگر ویژگی های این یخچال صنعتی می توان به وجود طبقات فلزی آن اشاره کرد. در ساخت این محصول از موتور 1 اسب استفاده شده و همانطور که اشاره کردیم این یخچال پرده هوا بوده و برای همین هیچ دربی برای باز و بست ندارد و شما می توانید انواع خوراکی ها را در معرض دید مشتری قرار داده و مشتریان هم محصولات مورد نظر خود را به راحتی انتخاب و از داخل یخچال بر می دارند.
یخچال سوسیس و کالباس
همانطور که اشاره شد این یخچال به صورت ایستاده طراحی شده و در طول های 1.5 و 2 متری تولید می شود و شما می توانید با توجه به نیاز و البته ظرفیت مغازه ی خود طول مورد نظر را سفارش دهید؛ 2 طرف یخچال سوسیس و کالباس به صورت شیشه ای ساخته شده و این باعث می شود مشتری به راحتی محصول مورد نظر خود را انتخاب نماید.
این یخچال دارای 5 طبقه ی شیشه ای با طول 190 سانتی متر می باشد و فاصله ی هر طبقه نیز 14.5 تا 15 سانتی متر در نظر گرفته شده و شما می توانید در مغازه ی خود انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و… را چیده و در معرض دید مشتری قرار دهید.
چگونه دمای یخچال صنعتی را تنظیم کنیم
همانطور که می دانید امروزه یخچال های صنعتی یکی از تجهیزات مهم و کاربردی در سوپرمارکت ها، فروشگاه ها، رستوران، فست فود و کسب و کارهایی است که می خواهند مواد خوراکی را به صورت سالم و تازه نگهداری کنند آن هم در حجم زیاد!
خوشبختانه امروزه انواع یخچال فریزر فروشگاهی در بازار موجود است و شما می توانید با خیالی آسوده با توجه به نیاز و در نظر گرفتن ابعاد مغازه مدل مورد نظر را خریداری نمایید.
اما چرا تنظیم دمای یخچال های صنعتی مهم است؟ همانطور که می دانید در یخچال و فریزرهای صنعتی انواع گوشت، مرغ، نوشیدنی، سبزی، لبنیات و … را نگهداری می کنند و تنظیم درجه مناسب یخچال های صنعتی باعث می شود بتوانید انواع خوراکی ها را به خوبی نگه داری کرده تا فاسد نشوند.
☑ با وجود شباهت هایی که این دو یخچال با یکدیگر دارند اما بین آن ها تفاوت هایی نیز وجود دارد، معمولا یخچال های کبابی به دلیل اینکه از آن ها به جهت نگهداری انواع سیخ کباب استفاده می شود با عمق بیش تری در مقایسه با یخچال قصابی ساخته می شوند.
☑ معمولا یخچال های کبابی به صورت چند طبقه ساخته می شوند و در کبابی و جگرکی در هر طبقه از آن خوراکی های مختلفی مانند سیخ کباب کوبیده، سیخ جوجه، سیخ جگر، سیخ گوجه و فلفل استفاده می شود اما یخچال های قصابی که در مغازه های سوپر پروتئینی به چشم می خورند بدون طبقه ساخته می شوند.
☑ برای آویزان کردن و قرار دادن لاشه های گوسفند و گوساله در معرض دید مشتری در یخچال های قصابی چنگک یا قلاب هایی در بخش سقف یخچال تعبیه شده تا بتوان به راحتی لاشه های گوشت را به آن آویزان کرد در صورتیکه یخچال های کبابی دارای این قلاب ها نیستند.
☑ میزان سرما و برودت یخچال های قصابی در مقایسه با کبابی بیش تر بوده و به همین دلیل معمولا در ساخت آن ها از موتورهای قدرتمندتری استفاده شده است.
☑ از دیگر تفاوت های این دو یخچال صنعتی گوشت، می توان به طرح و زیبایی آن اشاره کرد؛ معمولا یخچال های کبابی با طرح های متنوع و زیباتری ساخته می شوند و دلیل آن افزایش جذابیت دکوراسیون داخلی رستوران یا مغازه های کبابی است.