ميز كار نما شيشه اي يك ميز استاندارد از جنس استيل ضد زنگ است كه در فضاهايي كه رعايت بهداشت اهميت زيادي دارد؛ مورد استفاده قرار مي گيرد. با اين وجود بيشترين كاربرد آن جهت پاك كردن زعفران است. به اين دليل كه ارتفاع آن بلند است و اپراتور قادر به استفاده از صندلي در كنار آن خواهد بود. سه وجه ميز نيز با كمك شيشه ۶ ميلي متري به خوبي پوشش داده مي شود. جهت حفظ استحكام مورد نظر، شيشه ها بوسيله پايه هاي استيل روي ميز نصب مي شوند.
پايه هاي اين ميزكار از كلاف هاي استيل ساخته مي شود و داراي پاتراكي نيز مي باشد.
فر پيتزا ريلي مدل N۲۰۴۰ يك محصول كاربردي جهت استفاده در انواع پيتزافروشي و فست فودي ها به شمار مي رود. موتور اين دستگاه در بغل يا كناره آن قرار دارد. به همين جهت در مكان هايي كه فضاي كافي در اختيار دارند؛ مناسب به نظر مي رسد. در برخي از مدل هاي مشابه اين فر به دليل استفاده بهينه از فضا امكان دارد كه موتور در زير فر قرار بگيرد.
اين فر ريلي سرعت پخت قابل قبولي دارد و حدود ۸۰ بشقاب پيتزا را در يك ساعت آماده خواهد كرد. البته ميزان سرعت آن نيز توسط دكمههاي كنترل كننده روي آن قابل تنظيم است. از جمله ديگر پارامترهاي حائز اهميت در فرها، ميزان دماي آن است. روي اين فر نشانگر دماي مناسبي تعبيه مي شود كه اين پارامتر توسط آن كنترل خواهد شد.
هنگام پخت و پز با فر هميشه امكان ريزش قطرات روغن و چربي و مواد غذايي روي زمين وجود دارد. به همين خاطر نيز پس از هر شيفت كاري معمولا بايد داخل فر و فضاي زيرين آن نظافت شوند. طراحي دستگاه فر به صورت چرخدار موجب ميشود كه جابهجايي آن آسان شود و از بابت شستشو زير دستگاه نيز مشكل بوجود نيايد.
كته پز مدل قلب به دليل ظاهر متفاوت و جالبي كه دارد؛ بسيار مورد توجه مشتريان قرار مي گيرد. بنابراين در رستوران هاي لاكچري طرفداران زيادي خواهد داشت. روكش سراميك حالت نچسبي را فراهم مي كند كه پلو به راحتي از قالب جدا مي شود و سرو و طبخ آن آسان خواهد شد. ابعاد مناسب به همراه تنوعي كه اين گونه قالب هاي رستوراني در طرح و رنگ دارند؛ باعث مي شود كه اكثر رستوران هاي بزرگ از اين قالب ها استفاده كنند.
سرخ كن دين دو لگنه آمريكايي يك وسيله بسيار حرفهاي جهت سرخ كردن انواع مواد غذايي شامل سيب زميني، فيله، قارچ و غيره به شمار ميرود. اين دستگاه دو عدد سبد و دو شعله مجزا دارد. نكته بسيار مهم در مورد اين سرخ كن اين است كه شما قادر هستيد؛ در مواقعي كه سفارشات كمتري داريد؛ تنها از يك عدد از شعله ها استفاده كنيد. سرخ كن طرح دين آمريكايي داراي فندك است كه در قسمت پايين دستگاه قرار دارد و با بازكردن درب قابل دسترس خواهد بود. جرقه حاصل از فندك موجب روشن شدن شعله هاي مسواكي اين سرخ كن مي شود.
به غير از فندك و شعله قابل تنظيم در قسمت پايين دستگاه يك شير تخليه قرار دارد. با استفاده از شير تخليه شما در پايان هر روز كاري قادر هستيد؛ روغن داخل دستگاه را تخليه كنيد و آن را جهت استفاده بعدي تميز كنيد. اين سرخ كن مجهز به يك هود باكيفيت مي باشد كه در قسمت بالاي آن قرار دارد و شيار و برش هاي ليزري مرتبي روي آن طراحي شده است.
توري هاي سرخ كن هر كدام داراي دستگيره هايي از جنس پي وي سي هستند؛ اين دستگيره ها موجب مي شوند كه حرارت بالاي دستگاه به دست آسيبي وارد نكند. به اين دليل كه سيب زميني يا كليه مواد غذايي در هنگام سرخ شدن بايد در روغن غوطه ور باشند، پس از سرخ شدن بايد روغن گيري شوند. به همين جهت در كناره سبدها فضايي وجود دارد كه پايه ها روي آن چفت مي شوند و امكان روغن گيري براي مواد غذايي سرخ شده فراهم خواهد شد.
دستگاه سيخ شور از جمله تجهيزاتي است كه بايد حتما در يك آشپزخانه صنعتي وجود داشته باشد. در مورد دستگاه هايي كه با آب ارتباط دارند؛ خطر پوسيدگي و قطعات وجود دارد. به همين خاطر بدنه و اجزاي داخلي اين سيخ شور از ورق بادوام و باكيفيت استيل ساخته شده است. سيخ شور ابتكار استيل دو مدل مختلف دارد. تفاوت اين دو مدل در ميزان عرض اين دو است. به همين خاطر يكي از آن ها كه عرضي به اندازه ۱۳۰ سانتي متر دارد براي شستشو سيخ هاي كباب بناب و ديگري با عرض ۱۲۰ سانتي متر جهت شستشو و آب كشي سيخ هاي كباب معمولي مناسب هستند.
اين دستگاه به شكل درب دار طراحي مي شود و علاوه بر سيخ هاي كباب، جهت شستشو قاشق و چنگال نيز مناسب است. وسايل قرارداده شده در داخل دستگاه سيخ شور به شكل حلزوني حركت مي كنند و آب كشي مي شوند. در صورت تمايل مشتري يك عدد سيني تفلون نيز روي دستگاه قرار مي گيرد كه جهت قراردادن سيخهاي كباب مناسب است. اين دستگاه به برق تك فاز متصل مي شود و جريان برق در آن بوسيله شاسي كنار آن كنترل خواهد شد.
دستگاه سيخ شور به صورت چرخدار توليد مي شود. بنابراين حمل و نقل و جابهجايي آن علي رغم وزن زياد آن به آساني انجام مي شود.
چليك نگهداري از حبوبات يك سطل مقاوم و از جنس تمام استيل است كه در اكثر آشپزخانه هاي صنعتي به وجود آن جهت نگهداري حبوبات و مواد غذايي مختلف نياز است. البته در برخي از موارد از آن جهت نگهداري سيخ هاي كبابي نيز استفاده مي شود. جنس استيل بادوام اين سطل ها از اين جهت اهميت دارد كه در برابر رطوبت موجود در آشپزخانه بسيار مقاوم است و دچار زنگ زدگي نخواهد شد.
چليك ها به صورت درب دار هستند. وجود درب براي اين سطل ها اهميت زيادي دارد. به اين خاطر كه در محيطي همچون آشپزخانه امكان ورود حشرات موذي و گرد و غبار به داخل سطل مواد غذايي وجود دارد و جهت رعايت بهداشت بايد حتما پس از استفاده درب سطل كاملا محكم شود.
منبع: ابتكار استيل