نحوه راه اندازی کافه سیار

تاسيس آشپزخانه صنعتي

نحوه راه اندازی کافه سیار

۱۸ بازديد

این دستگاه به شکل مکعب مستطیل و به صورت حلزونی طراحی شده و ظرفیت 20 کیلوگرم آجیل و بادام را دارد.

شور کن بادام 20 کیلویی

 موتور این دستگاه به صورت آبشنال و طبق سفارش مشتری تعبیه شده و مجموعه ی ابتکار استیل می تواند برای شور کن آجیل بادام 20 کیلویی از موتور 0.5 اسب، 1 اسب و 1.5 اسب استفاده نماید.

در کترینگ، مساجد و هیئت ها قطعا نیاز به دیگ بزرگی برای آماده کردن برنج خواهید داشت، ارتفاع بلند دیگ ها باعث می شود حرارت به خوبی به بالای دیگ نرسیده و پخت خوبی انجام نشود اما با خرید شعله روی دیگ 30 سانتی گرما به بالای دیگ هم رسیده و پخت بسیار خوبی خواهید داشت.

تجهیزات مورد نیاز برای تجهیزات کافه سیار

حال که با مهمترین مراحل راه اندازی ون سیار آشنا شده اید خوب است بدانید برای راه اندازی این کسب و کار و به دست آوردن درامد کافه سیار باید چه تجهیزاتی خریداری کنید.

دستگاه اسپرسو ساز

دستگاه آسیاب قهوه

 

نحوه ی صحیح تمیز کردن فر ساندویچی

قبل از هر اقدامی فر ساندویچی را خاموش کرده و به صورت کامل اتصال برق را قطع کنید؛ حتما این کار را برای ایمنی و جلوگیری از اتفاقات ناگوار انجام دهید.

باقیمانده و پسماند غذایی را از روی فر ساندویچی پاک کنید.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.