معرفی تجهیزات کاربردی پیتزا فروشی

۱۵ بازديد

همانطور که اشاره کردیم از این دستگاه به منظور گرم و تازه نگه داشتن غذاها استفاده می شود، قطعا سرو غذایی که گرم نیست و طعم ماندگی می دهد مشتریان را بسیار عصبانی و ناراحت خواهد کرد پس اگر می خواهید با ارائه ی غذایی گرم و تازه رضایت آن ها را به دست آورید لازم است برای خرید دستگاه شوت سیب زمینی 1 طبقه اقدام کنید،

شوت سیب زمینی 1 طبقه

همانطور که از نام این محصول مشخص است شوتینگ سیب زمینی دارای 1 طبقه بوده و ابعادی به طول 70، عرض 58 و ارتفاع 60 سانتی متر دارد. از دیگر ویژگی های این شوتینگ می توان به وجود 2 قفسه ی مسوار یا مشجر اشاره کرد. این دستگاه می تواند دمایی بین 30 تا 100 درجه را تامین کرده و دارای ترموستات قابل تنظیم به صورت چرخشی بر روی دستگاه می باشد، نمای شیشه ای این دستگاه و مشاهده ی غذاهای لذیذ و خوشمزه از هر 4 طرف می تواند مشتریان را به هوس انداخته و برای خرید تشویق نماید؛ از طرف دیگر شیشه ای بودن شوتینگ باعث می شود مشتری بتواند به راحتی خوراکی ها را مشاهده و انتخاب نماید از طرف دیگر فروشنده نیز به راحتی خوراکی های باقی مانده را شمارش کرده و برای شارژ آن ها اقدام خواهد کرد.

 

قالب پیتزا مکعبی 33

همانطور که می دانید امروزه انواع قالب ها با شکل های مختلف دایره، مثلث، مربع و مستطیل در بازار موجود است و همین امر سبب تنوع در شکل ظاهری پیتزاها شده؛ ظرف پیتزا مکعبی به شما این امکان را می دهد تا پیتزاهایی به شکل مستطیل آماده کرده و به تعداد و اشکال دلخواه برش بزنید، ابعاد دهانه ی این قالب 33*33 سانتی متر و کف آن نیز در حدود 32*32 سانتی متر می باشد.

 

 قالب پیتزا مثلثی 30*33

برای اینکه خمیر پیتزا به کف قالب نچسبد برای کف این ظرف از عایق حرارتی تفلون استفاده شده و پشت کار نیز از رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشانده شده و برای همین مقاومت این ظرف در برابر حرارت و دما افزایش یافته است. این قالب در ابعاد و اندازه های مختلف به دلخواه مشتری قابل تولید است. قالب پیتزا اسلایسی مثلثی بیش تر برای پیتزافروشی های اسلایسی که در منوی خود پیتزاهایی با قیمت های اقتصادی دارند مناسب است.

 

تفاوت سرخ کن صنعتی و خانگی

همانطور که از نام سرخ کن های صنعتی مشخص است از این دستگاه در رستوران و فست فودهای بزرگ استفاده می شود و اساس کار هر دو دستگاه شبیه به هم است و به منظور آماده کردن انواع سوخاری به کار می رود.

مهمترین تفاوت سرخ کن های صنعتی و خانگی در ظرفیت آن هاست در واقع با سرخ کن های صنعتی می توانید حجم زیادی از خوراکی ها را سرخ و آماده نمایید، از طرف دیگر سرخ کن های صنعتی حرارت و دمای بالاتری برای سرخ کردن مواد غذایی ایجاد کرده و مقاومت و دوام آن ها در برابر سرخ کن های خانگی بیش تر است.

لازم است بدانید سرخ کن های صنعتی در ابعاد و مدل های مختلف و به صورت گازی و برقی تولید می شود و شما می توانید با توجه به بودجه و نیاز خود سرخ کن مورد نظر را خریداری نمایید.

 

مزایا و معایب کابینت استیل

از مهمترین ویژگی های کابینت های استیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 مهمترین ویژگی یا کاربرد کابینت های استیل قابلیت نظم دهی به فضای آشپزخانه است؛ اگر می خواهید آشپزخانه ای مرتب داشته باشید حتما باید برای خرید کابینت استیل اقدام کنید.

 به دلیل اینکه تمامی تجهیزات مورد استفاده در آشپزخانه های صنعتی باید مورد تایید وزارت بهداشت باشد کابینت های استیل از بهترین و مرغوب ترین متریال ساخته شده اند.

 کابینت های استیل سطح براقی دارند و برای همین انعکاس نور باعث روشن تر شدن فضای آشپزخانه ی صنعتی خواهد شد.

 این کابینت ها کیفیت بالایی داشته و می توانید سال های طولانی از آن استفاده نمایید.

 کابینت های استیل در ابعاد و با تعداد قفسه های متنوع تولید و عرضه می شود.

 ظاهر زیبا و سطح صاف و صیقلی این کابینت ها از دیگر ویژگی های آن است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.