تاپینگ فلافلی دارای 6 لگن بنماری بوده و ابعادی به طول 190 و عرض 90 سانتی متر دارد. این تاپینگ فاقد موتور و یخچال بوده و اگر می خواهید با یک خرید، تاپینگ و یخچال را به صورت همزمان داشته و از آن ها استفاده نمایید بهتر است به سراغ خرید دیگر تاپینگ ها بروید.
این دستگاه گنجایش 6 عدد لگن بنماری استیل ½ با ابعاد 32*25 سانتی متری داشته و آشپز می تواند انواع مواد لازم برای آماده سازی ساندویچ شامل خیارشور، کاهو، گوجه، قارچ، سبزیجاتی مانند پیاز و جعفری و انواع سس در داخل بنماری های درب دار دستگاه به صورت کاملا بهداشتی و تفکیک شده نگه داری کند.
ابعاد هر یک از وان های سرخ کن فلافل 2 لگن عراقی طولی برابر با 65 و عرض 53 سانتی متری دارد؛ نمای دستگاه نیز از جنس ورق 50 استیل 430 بگیر می باشد. از دیگر ویژگی های این سرخ کن صنعتی می توان به 2 عدد درب کمدی ریلی در پایین دستگاه اشاره کرد. برای اینکه فلافل ها کاملا پخته و ترد شوند باید حرارت مناسبی برای سرخ کردن آنها فراهم باشد به همین منظور در زیر هر کدام از وان ها 2 عدد برنر استیل تعبیه شده و 2 عدد دستگیره ی شیر گاز صنعتی استاندارد به 4 برنر متصل است که کنترل حرارت و دما را برای شما امکانپذیر می کند.
سرخ کن های فلافلی
سرخ کن فلافل 2 لگن رومیزی به صورت رومیزی طراحی شده و با نیروی برق کار می کند، وزن این دستگاه 38 کیلوگرم و ابعاد آن طولی برابر با 74 ، عرض 60 و ارتفاع 43 سانتی متری داشته و نیاز به برق 220 ولت شهری دارد. جریان برق دستگاه 50 تا 60 هرتز و قدرت هر کدام از المنت ها تقریبا 9 کیلووات بر ساعت می باشد. برای این دستگاه 2 عدد شیر تخلیه در نظر گرفته شده در واقع هر مخزن یک شیر تخلیه ی جداگانه دارد و به آشپز این امکان را می دهد تا بتواند به جهت نظافت یا تصفیه، روغن را به راحتی خارج کند.
همانطور که پیش تر اشاره کردیم کنترل حرارت این دستگاه به صورت مجزا صورت می گیرد چرا که سرخ کن فلافل 2 لگن رومیزی مجهز به 2 تنظیم کننده ی دما یا دیمر است و آشپز می تواند دمای هر لگن را به صورت جداگانه تنظیم نماید؛ علاوه بر این، 2 عدد کلید خاموش و روشن نیز بر روی دستگاه تعبیه شده که امکان روشن یا خاموش کردن یک لگن را فراهم می کند پس اگر نخواهید از هر دو لگن به صورت همزمان استفاده کنید می توانید یکی از آن ها را خاموش نمایید. از دیگر ویژگی های این دستگاه استفاده از ورق استیل پانچی در کف دستگاه است و این باعث می شود رسوبات، پسماند و تکه های ریز سرخ شده ی غذا در کف لگن قرار نگرفته و موجب بی کیفیت شدن غذاها نشود. در ضمن این سرخ کن دارای 2 توری استیل است که می توانید به راحتی انواع فلافل، سیب زمینی، فیله، پیاز، قارچ و … را سرخ و آماده کنید.
سرخ کن صنعتی ایستاده بهتره یا رومیزی
همانطور که می دانید یکی از مهمترین تجهیزات در کسب و کارهایی مانند ساندویچی، فست فود، فلافلی، سوخاری فروشی و… سرخ کن های صنعتی هستند که در انواع ایستاده و رومیزی و به صورت تک لگنه، دو لگنه، سه لگنه و … تولید و عرضه می شوند. در حقیقت با این دستگاه می توانید حجم زیادی از مواد غذایی را در سریع ترین زمان به صورت یکنواخت و ترد سوخاری کنید.
برای اینکه متوجه شوید کدام مدل سرخ کن بهتر است باید با مهمترین مزیت های سرخ کن صنعتی ایستاده و رومیزی آشنا شوید. همانطور که می دانید از سرخ کن برای سیب زمینی سوخاری و آماده کردن انواع فیله سوخاری، قارچ، پیاز، میگو و… به صورت سوخاری استفاده می شود.
البته در یک دسته بندی دیگر سرخ کن های صنعتی به انواع گازی و برقی تقسیم می شوند حال اگر می خواهید بدانید که سرخ کن صنعتی برقی بهتر است یا گازی باید سری به مقاله ی “مقایسه سرخ کن گازی و برقی” بزنید.