معرفی تجهیزات کافی شاپ

تاسيس آشپزخانه صنعتي

معرفی تجهیزات کافی شاپ

۲ بازديد

پمپ شکلات گرم نوتلا به صورت رومیزی طراحی شده و دارای دستگیره مشکی کائوچویی است که به شما کمک می کند به راحتی انواع شکلات و عسل را گرم نگه داشته و به سادگی سرو کنید.این پمپ شکلات گرم دارای 2 عدد دستگیره کلمپ برای باز و بست راحت می باشد، می توانید برای تزئین انواع بستنی، آبمیوه، وافل و… که نیاز به شکلات یا عسل آب شده دارید از این دستگاه استفاده کنید.

پمپ شکلات گرم نوتلا از جنس استیل نگیر ساخته شده و قابل شستشو است، می توانید از پمپ شکلات گرم در کافی شاپ، بستنی فروشی، کافه قنادی و… استفاده نمایید.

 

پرس ساندویچ 813 به صورت رومیزی طراحی شده و با برق 220 ولت شهری کار می کند، جریان برق این دستگاه 50 تا 60 هرتز بوده و مجهز به المنتی با قدرت 3600 وات است. پرس ساندویچی دوقلو 813 وزنی در حدود 27 کیلوگرم داشته و هر کدام از صفحات چدنی بالای دستگاه 21.5*21.5 سانتی متر بوده و صفحه ی چدنی کف دستگاه به صورت شیاردار ساخته شده و طول و عرضی برابر با 23.5*48.5 سانتی متر می باشد. صفحات هر بخش به صورت مجزا گرم شده و این دستگاه با دارا بودن دیمر قابلیت تنظیم دما را دارد، از دیگر ویژگی های این محصول می توان به دستگیره های فلزی با رویه پلاستیکی کائوچویی اشاره کرد؛ کفه ی تفلون دستگاه باعث می شود نان ساندویچی به دستگاه نچسبیده و به خوبی ساندویچ ها پرس شده و نان آن گرم، ترد و شیاردار شود.

 

بویلر آب جوش 5 لیتری LXB03 به صورت تک شیر و 2 شیر قابل تولید و عرضه بوده و انتخاب آن به سلیقه ی شما مشتری گرامی بستگی دارد. از دیگر ویژگی های بویلر آب جوش می توان به پنل دیجیتالی آن اشاره کرد که قابلیت تنظیم دما و آلارم را دارد. این دستگاه مجهز به دکمه ی خاموش / روشن نیز می باشد. اگر به جهت گرم کردن آب تا نقطه جوش و حفظ آن در دمای بالا نیاز به دستگاهی مقرون به صرفه و شیک دارید تا به راحتی از آن استفاده کرده و در هر زمانی آب جوش در اختیار داشته باشید بویلر آب جوش 5 لیتری مدل LXB03 بهترین انتخاب است.

 

هر یک از لگن های بنماری ظرفیت 3 تا 5 کیلو شکلات سفید یا قهوه ای را داشته و در مجموع می توان گفت ظرفیت کلی گرمکن شکلات 3 لگنه سوئیسی 15 کیلوگرم است. از این دستگاه می توانید برای آب کردن انواع شکلات استفاده نمایید. به دلیل عایق 2 جداره ای که برای این دستگاه در نظر گرفته شده هیچ گونه اتلاف انرژی صورت نمی گیرد و دستگاه شکلات 3 لگنه سوئیسی می تواند آب زیر لگن ها یا همان آب داخل وان را به دمای 30 تا 100 درجه سانتی گراد برساند تا با داغ شدن آب، شکلات های داخل ظروف بنماری کاملا مایع و آب شوند. این دستگاه دارای 1 عدد دیمر است که به صورت چرخشی و با دست قابل تنظیم می باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.