نحوه صحیح استفاده از تجهیزات صنعتی رستوران

۲ بازديد

تفاوتی ندارد که از سرخ کن های قدیمی استفاده می کنید یا جدید به هر روی برای استفاده از سرخ کن ها باید به نکات ذیل توجه کنید:

چطور از سرخ کن استفاده کنیم

  • حتما قبل استفاده از سرخ کن، دفترچه راهنمای دستگاه را مطالعه کنید چرا که تولید کنندگان دستگاه ها، اموزش دستگاه سرخ کن را با توجه به نوع و مدل دستگاه برای شما توضیح داده اند.
  • بهتر است برای آماده کردن سوخاری ها حتما از سبد سرخ کن استفاده نمایید.
  • به میزان مناسب در داخل دستگاه روغن بریزید در صورتیکه بیش از اندازه در سرخ کن روغن بریزید با قرار دادن مواد خوراکی روغن سرریز خواهد شد.

 

تفاوت دیسپلی و گرمکن صنعتی

حال که با هر دو دستگاه و کارایی آن ها آشنا شده اید خوب است بدانید در عین شباهت زیادی که هر دو دستگاه به یکدیگر دارند چه تفاوت هایی بین آن ها وجود دارد؛ در واقع هر دو دستگاه جزء تجهیزات مهم در فست فود و ساندویچی ها هستند که به منظور گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی از آن ها استفاده می شود و با دارا بودن نمایش شیشه ای در جذب مشتری تاثیر زیادی دارند.

مهمترین تفاوت بین این دو دستگاه در امکانات بیش تر دیسپلی هاست در واقع دیسپلی صنعتی برخلاف گرمکن دارای امکان هوای مرطوب است و تهویه ی بهترین در مقایسه با گرمکن های صنعتی دارند.

تمیز کردن چرخ گوشت صنعتی

برای روش صحیح تمیز کردن چرخ گوشت صنعتی با اصول صحیح لازم است طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • می توانید به جهت خروج کامل گوشت از داخل دستگاه در پایان روز کاری با انداختن یک تکه نان داخل چرخ گوشت تمامی تکه های باقی مانده ی گوشت را خارج نمایید.
  • در این مرحله باید تمامی قطعات و بخش های چرخ گوشت را جدا کنید؛ پس قبل از هر کاری دستگاه را خاموش کرده و کاملا از برق جدا نمایید.

انواع اره استخوان بر قصابی

این دستگاه به انواع مختلف رومیزی و پایه دار یا ایستاده تقسیم می شود.

اره استخوان بر رومیزی

این اره به صورت رومیزی طراحی شده و مناسب قرار دادن بر روی میز و فضاهای کوچک است، این دستگاه با بدنه، شاسی و درب آلومینیوم ریخته گری با رنگ کوره ای الکترواستاتیک ساخته می شود.

اره استخوان بر پایه دار

نوع دیگری از این دستگاه با عنوان استخوان بر پایه دار تولید شده که مناسب فضاهایی بدون میز کار و با ابعادی بزرگ است، معمولا از مدل های اره استخوان بر پایه دار و زمینی در کشتارگاه ها استفاده می شود.

 

انواع میز سالاد بار

میز سالادبار در واقع میزی است که از آن برای ارائه ی انواع مخلفات سرد در سالنهای پذیرایی، رستوران و تالارها استفاده می شود.

میز سالادبار انواع متنوعی داشته و اصلی ترین کاربرد میز سالاد بار نگه داری دورچین غذا و مواد داخل ساندویچ مانند کاهو، کلم، گوجه، خیارشور، سس، فلفل دلمه ای و… می باشد؛ علاوه بر این در کانترهای سرد می توان انواع ترشی و ماست را نیز نگه داری کرد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.