تجهيزات رستوران صنعتي تجهيزات رستوران صنعتي .

تجهيزات رستوران صنعتي

2 روش متفاوت تهيه كيك رولت


ابتدا زرده و سفيده را جدا كنيد و سفيده ها را با همزن بزنيد تا پف كند و سفيد شود تا حدي كه از ظرف بيرون نريزد، سپس زرده و شكر و آب جوش و وانيل و عسل را مي زنيم تا پف كند. سفيده را به زرده اضافه كنيد كم كم آرد و بكينگ پودر را به مخلوط اضافه كنيد و با ليسك دوراني هم بزنيد. فر را از قبل در دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سپس داخل سيني فر كاغذ روغني بياندازيد و مواد را روي آن بريزيد و آن را يكدست پهن كنيد و در به مدت 10 دقيقه داخل فر قرار بدهيد تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقيقه روي سيني فر را بپوشانيد تا سرد شود و بعد كيك را روي دستمال برگردانيد و كاغذ روغني آن را جدا كنيد.

 

و بعد كيك را با همان دستمال رول كنيد، و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. و سپس آن را خارج كنيد و وسط كيك خامه بماليد مي توانيد فيلينگ موز يا گيلاس قرار بدهيد و آن را رول كنيد و روي آن را با خامه يا شكلات، پودر قند، پودر كاكائو و هر چيزي كه دوست داشتيد تزيين كنيد. سپس داخل يخچال قرار بدهيد و بعد از يك ساعت آن را برش بزنيد و نوش جان كنيد.

كيك را خوب له كنيد. شير را كم كم اضافه كنيد تا زمانيكه كيك پودر شده خودش را بگيرد.

 

شكلات را به روش بن ماري ذوب كنيد اگر از شكلات تلخ استفاده كرديد 1 قاشق عسل به شكلات اضافه كنيد و در آخر به شكلات 50 گرم كره اضافه كنيد. اضافه كردن كره اختياري است.

 

اگر باز هم كيكتان احتياج به شير دارد كمي شير به شكلات اضافه كنيد و به كيك اضافه كنيد (بايد مراقب باشيد شير را در حدي اضافه كنيد كه كيك تان حالت خميري نگيرد) بنابراين اضافه كردن شير دست خودتان است و بايد خودتان تشخيص بدهيد.

 

دو لايه سلفون را داخل سيني پهن كنيد كيك را روي سلفون پهن كرده و با دست صاف و يكدست كنيد.

 

خامه قنادي را روي كيك بكشيد و با كمك سلفون رول كنيد و به مدت چند ساعت داخل يخچال قرار بدهيد كه خودش را بگيرد.

 

بعد از چند ساعت رولت را از يخچال بيرون بياوريد و با سس شكلات تزئين كنيد. (شكلات را بنماري كنيد و به آن خامه يا شير اصافه كنيد و روي حرارت قرار بدهيد كه سس به غلظت مناسب برسد و سپس روي رولت بريزيد) و باز داخل يخچال قرار بدهيد و بعد از اينكه خوب منسجم شد آن را برش بزنيد.

اگر مي خواهيد رولتي كه در منزل تان درست مي كنيد مانند رولت هاي آماده شود كافي است نكات زير را رعايت كنيد.

 زرده تخم مرغ را در ظرف كوچك تري هم بزنيد تا حداكثر حجم را بگيرد. هنگام افزودن شكر، همزن را بايد روي درجه تند قرار دهيد تا مايه اي غليظ، كم رنگ و سبك به دست بيايد.

 آرد ذرت را جايگزين يك سوم آرد كيك كنيد تا هنگام لوله كردن از شكستن آن پيشگيري شود.
قبل از اندازه گيري همه ي مواد خشك را با هم 3 بار الك كنيد.


سفيده هم زده شده را به آرامي به مخلوط زرده اضافه كنيد تا هواي موجود در آن خالي نشود زيرا اين امر باعث سفت شدن و از بين رفتن پف كيك مي شود.

 مايه را به آرامي در قالب صاف كنيد.
نگذاريد كيك به مدت طولاني روي سيني مشبك بماند و خنك شود، زيرا اين امر باعث خشك شدن كيك خواهد شد.
در صورت چسبيدن كاغذ روغني به پشت كيك، كاغذ را با آب كمي خيس كنيد تا به راحتي جدا شود.

اگر لبه هاي كيك رولت خشك شد، لبه هاي خشك را كه نازك تر است را ببريد تا راحت تر لوله شود.
پس از كمي چرب كردن كاغذ روغني، آن را به كمي آرد آغشته كنيد تا كيك نچسبد.

منبع: سايت بيتوته


برچسب: ،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۰:۰۷ توسط:آوا اميني موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :